Despre mine

Bogdan Pappa

Trainer

La fel ca tine m-am născut într-una dintre maternitățile reci ale Craiovei anului 1991, mai exact pe data de 23 iulie. Vin dintr-o familie de medici, profesori și ingineri care mi-au oferit o copilărie frumoasă. În anii acestei copilării am avut parte, pe lângă dragostea părintească, și de o educație frumoasa, bazată pe normele morale și culturale ale societății în care trăim.
Nu a fost suficient! Astfel că educația oferită de către părinți și de către bunici a continuat prin înscrierea mea la cursurile Grădiniței Catolice „Sfântul Anton” din Craiova, mai apoi la cursurile Școlii Generale Numărul 2, astăzi cunoscută ca Școala Gimnazială „Traian”.
Pasionat de religie și de artele plastice în aceeași măsură, am ales să urmez Liceul de Artă „Marin Sorescu” din Craiova, secția Ceramică, devenind Tehnician ceramist.
Am început să lucrez încă din liceu ca picollo (ajutor de ospătar) într-un restaurant, sâmbăta și duminica, la evenimente. După admiterea la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității din București am început să lucrez ca agent de asigurări, ulterior consultant de credite, ajungând la 26 de ani să fiu Inspector Antifraudă în cadrul unei instituții private.
Din pasiunea pentru educație și înțelegând necesitatea acesteia pe tot parcursul vieții, am urmat Masterul „Formarea Formatorilor”, master ce ulterior mi-a deschis mai multe orizonturi pentru a-mi putea pune în aplicare proiectele de suflet.Am făcut cunoștință cu politica încă de copil, un „microb” moștenit de la bunul meu bunic. Încă de mic mi-am îndreptat privirea spre om, spre individ în ansamblu și spre problemele cotidiene ale sale. Astfel la vârsta de 18 ani, de ziua mea, aveam să mă înscriu în PSD, cu a cărui doctrina rezonam.
Așa am început sa scriu povestea: trecând anii peste mine, înconjurându-mă de mentori din ce în ce mai buni, investind în mine și în viitorul meu, punând cărămidă peste cărămidă la realizarea visurilor mele, atât pe plan politic, cât și ocupațional.Povestea continuă, dar, de acum înainte, o scriem împreună!

Educație și Biografie

Cursuri finalizate

Preocupat fiind de individ și mediul social în care trăim, am decis să urmez cursurile Facultații de Psihologie și Știinte ale Educației, din cadrul Universității București, specializarea Psihologie, promoția 2010-2013.

Master

Trecând timpul, lovindu-mă de diverse situații în carieră am realizat necesitatea formatorului, a trainer-ului în dezvoltarea carierei și depășirea stresului ocupațional. Acestea fiind spuse, în anul 2015 m-am hotărât să urmez Masterul Formarea Formatorilor, din cadrul Facultății De Psihologie și Științe ale Educației București.

Specializări

  • Psiholog
  • Trainer
  • Tehnician Ceramist
  • Curs de prim ajutor și defibrilare
01234567890Cărți scrise
0123456789001234567890Ani experiență
-Proiecte finalizate
-Proiecte în lucru

Contact Bogdan Pappa